Hogyan tudunk több eladást elérni, miközben építjük a céged jó hírnevét?

Stressz és túlterheltség nélkül

Kedves cégvezető

Az én nevem Molnár Vencel és az ügynökség vezetője vagyok.

Ne kerülgessük a forró kását. Azért vagy ezen a weboldalon, mert szeretnél növekedni. Nem azért, hogy magamról meséljek. De az én sztorim talán a te sztorid is, ezért csak röviden:

34 éves vagyok, Dunaharasztiban élek a családommal. Van 3 gyerekünk, egy kutyánk, egy macskánk. (És rengeteg pókunk a házban, mert a feleségem nem öl meg semmilyen élőlényt. Néha, amikor nem látja, felszippantom őket a porszívóval, de kérlek, ne áruld el neki.)

10 éve vagyok vállalkozó. Fejlesztésekről váltottam a marketingre, mert cégtulajdonosként sokszor csalódtam marketingesekben és ügynökségekben, akik hangzatos ígéreteket tettek, majd hónapokat dolgoztak csilivili weboldalakon és "oko" kampányokon, amik végül nem hoztak több eladást.

Folyamatosan ügyfelekre vadásztam és a bevételeink hullámvasútként ingadoztak. A szabadság miatt lettem vállalkozó, de a víz kivert a cash-flow-nktól, a folyamatos stressztől és attól, hogy mintha a cégeim rabja lennék. Hiányzott a stabil marketingrendszer.

Lehet, hogy eddig is bólogattál és te is átélted már ezeket.
Most jön az, amit biztosan igaz rád:
Biztosan gondoltad már azt egy-egy munkára ránézve, hogy „nem hiszem el, hogy ezt nem lehet jobban”.

Ezért eldöntöttem, hogy feltöröm az online ügyfélszerzés kódját és a mestere leszek. Úgy gondolom, hogy nincs rendben, hogy a marketingre költött pénz nem hoz masszív megtérülést.

A tanulást természetesen a saját cégeimen kezdtem. Amikor azt láttam, hogy tudok kiszámíthatóan jó eredményeket hozni, akkor felvettük szolgáltatásként a marketingtanácsadást és -kivitelezést, így mára több tucat ügyfélprojekt tapasztalata gyűlt fel.

Pár percet kérek tőled, amíg megmutatom, hogy mik azok az alapelvek és értékek, melyek mentén dolgozunk. Meggyőződésem, hogy az időnként háromszoros bevételnövekedéshez és kimagasló eredményekhez (később részletezem) ezek kellettek.

Bevételvezérelt marketing

A bevételekre koncentrálunk, nem helyezésekre vagy kattintásokra. A legtöbb ügynökség nem érti. Kattintásokra és helyezésekre koncentrálnak (vagy még rosszabb: megjelenésekre).

De ha a látogatókból nem lesz kézzelfogható pénz a bankszámlán, akkor nem számít az egész. Minden, amit csinálunk, azt a célt szolgálja, hogy ügyfeleinknek a lehető legtöbb leadet és értékesítést hozzuk ki az online csatornákból.

Nem tippelünk, hogy mi működhetne, hanem visszajelzési mechanizmusokat építünk ki és adatok alapján hozunk döntéseket arról, hogy mi legyen a szöveged, a hirdetési képed, a használt csatornád és a teljes marketingstratégiád.

A Te ügyfeleid és felhasználóid pártfogói vagyunk

A vásárlóidat nem érdekli a céged. Az érdekli őket, hogy megoldást találjanak az igényeikre és problémáikra. Ezért a történet hőse a vásárlód.

A legtöbb cég marketingje arról szól, hogy azt kiabálják a piacnak, hogy "vásárolj, vásárolj és vásárolj...".

Mi abban hiszünk, hogy az a jó marketing, ami értéket ad a piacodnak és építi a jó hírneved, miközben eladásokat hoz. Amikor egy vásárló dönt, azt a céget választja, akit már ismer, kedvel és akiben megbízik.

Ha egy olyan csapatot szeretnél, akik gondolkodás nélkül megvalósítják az ötleteidet, akkor nem minket keresel.

Mi a te ügyfeleidnek fogunk dolgozni, mert úgy hiszem (és minden tapasztalatom ezt támasztja alá), hogy téged is így szolgálhatlak a legjobban. (A marketinged sem rólad, hanem az ügyfeledről szól.)

Mi azokkal működünk együtt a legjobban (és kizárólag), akik

értéket akarnak adni a piacuknak
és a vásárlóikat is odaültetik képzeletben a tervezőasztalhoz és kikérik a véleményüket a döntésekhez.

Hiszünk az egyszerűsítésben

Eleged van, hogy 1000 különböző dolgot csinálsz, mégis úgy érzed, nem jutsz előre?

Nem kell, hogy a növekedés, a stressz és a túlterheltség kicsináljon: tapasztalom, hogy nem 1000 dolgot kell "valahogy" csinálni, hanem 2-3-at kimagaslóan.

A legtöbb ügyfelünknek elege van a bonyolult dolgokból. Ha egyre többet dolgozol és arányosan keresel többet, akkor a növekedés nem egészséges. Szükség van a kemény munkára, de vannak taktikák és stratégiák, amik jobban működnek a Te cégedben.

Kristálytisztán lefektetjük mit akarsz elérni, milyen számoknak kell megfelelni.
Átláthatóvá, érthetővé és mérhetővé tesszük a marketinged, hogy magabiztosan hozz döntéseket és tisztán lásd a célt.
Levesszük a technológia bonyolultságának terhét a válladról. Otthonosan mozgunk a fejlesztések és a technológia világában és szívesen egyeztetünk a saját fejlesztőddel technikai kérdésekben is.
Nem kell újabb bonyolult eszközöket megtanulnod, ha nem akarsz.

17 iparágban tesztelt és működő módszerrel leadeket és eladásokat hozunk neked is

Taktikák és fényes tárgyak helyett arra koncentrálunk, ami működik. Mérhető, örökzöld kampányokat és a vásárlók viselkedését követő marketing rendszereket építünk, ami megtérülést hoz.

Így fogunk együtt dolgozni:

Ideális ügyfeleket vonzunk a cégedhez

Feltárjuk szinte intim közelségből a vásárlóid gondolkodását, hogy érthető üzenetekkel és “Visszautasíthatatlan ajánlatokkal” szólítsuk meg őket, amikre nem tudnak nemet mondani.

Felállítunk a cégedben egy marketingrendszert

Olyan eszközöket építünk a cégedben, ami a potenciális érdeklődőknek és ügyfeleknek értéket ad és építi a jó hírneved anélkül, hogy bármit kéne csinálnod (mert automatizmusokat használunk). Vonzza a figyelmet, építi a kapcsolatokat és érdeklődő embereket hoz, akik nyitott pénztárcával keresnek meg és azt kérik tőled, hogy fogadd el őket ügyfélként.

Kiszámítható áramlás, új ügyfelekből

Beindítjuk a fizetett hirdetéseket és profitra váltjuk a célpiacod figyelmét. Egy ökoszisztémát építünk a céged köré azonnali és jövőbeni ügyfelekből. Így következetesen tudsz ügyfeleket szerezni. Azzal a nyugalommal mehetsz be az irodádba (vagy épp nyaralni), hogy nemcsak a jövő hónap ügyfelei vannak meg, hanem tudod azt is, hogy 1 év múlva hány ügyfeled lesz. Hiszem, hogy a jó marketing biztonságot ad.

Az elkötelezett csapatod

Egy ütőképes csapat, a penge szakértőkből a digitális növekedéshez szükséges területekről: digitális stratéga, szövegíró, adatelemző, marketinges, dizájner és fejlesztő, akik segítenek elérni a növekedési céljaidat. Az online környezet villám sebességgel változik és mi rajta tartjuk a kezünket a pulzusán és folyamatosan fejlesztjük a módszereinket a SEO, PPC és a konverziók területén. Folyamatosan kutatjuk az új stratégiákat, amivel az élvonalba röpíthetjük az ügyfeleinket és még jobb megtérülést érhetünk el nekik, rövidebb idő alatt.

Csapatunk tagjai

Ha a marketing Szent Grálját keresed, a "Könnyű Megoldást" vagy a "Gyors Meggazdagodás Kulcsát", akkor nem tudunk segíteni Neked.

Ha a következő nagy ötletet keresed, ami egy "igazságtalan versenyelőnyt" biztosít a későn kelő versenytársakkal szemben... vagy a legújabb trükköt, ami a Google találati listájának a legtetejére katapultál pár napra...

Vagy ha a könnyű megoldást keresed és a profitod fontosabb, mint az, hogy segíts az ügyfeleidnek, akiket valójában nem tisztelsz...

...akkor nem akarok segíteni neked. Tudnék, de értékrendbeli okokból vissza kell utasítanom.

Ha bármelyik kijelentés igaz rád, akkor kérlek, lépj ki erről az oldalról.
Itt vagy még? Jó.

Nézd, felépíteni az interneten egy olyan rendszert, ami kiszámíthatóan és következetesen hoz érdeklődőket, eladásokat és profitot, az KEMÉNY MUNKA.

Igen, amikor működik, az pont olyan, amilyennek elképzeled. Az eredmények és eladások akkor is jönnek önműködően, amikor éppen alszol. De kitalálni és megvalósítani sok-sok munka.

A Miriad egy digitálismarketing-ügynökség direct response filozófiával. Ez azt jelenti, hogy amit csinálunk, az mérhető – és az elsődleges célja, hogy cselekvést érjen el és profitot termeljen. És mindezt úgy, hogy közben értéket adunk a piacodnak és építjük a céged jó hírnevét.

A marketing és az értékesítés, olyan mint a céged vérkeringése.

A legfontosabb kérdés, amit felteszünk neked:
"Több pénzt kerestél a díjunk kifizetése után, mint előtte?"

A sikerünk elsőszámú mérőszáma az ügyfeleinknek által elért eredmény és megtérülés.

Miért válaszd a Miriadot?

A legtöbb ügynökség arra fókuszál, amihez ért és beleerőszakolja a céged valamilyen marketingeszközbe. Ezzel szemben mi tudjuk, hogy a marketing célja az, hogy nyereségesen piacra vidd a termékeid – ezért mindent a bevétel, a profit és a megtérülés szempontjából rajzolunk fel neked – és csak utána keressük hozzá az eszközöket.Megtudjuk, hogy hová akarsz eljutni és mi a következő lépés, amire fókuszálni kell, hogy egészséges növekedést tudjunk elérni. Építünk arra, ami már működik. És megtaláljuk a rejtett lehetőségeket a cégedben, amik már ott lapulnak és csak felszínre kell hozni.Az új dolgok és újabb taktikák sokszor nem vezetnek eredményre. Ezért egy holisztikus megközelítést alkalmazunk, aminek a középpontjában az ügyfeleid állnak. Ezt összhangba hozzuk az üzleti céljaiddal és általad képviselt értékekkel, majd a céged, termékeid és szolgáltatásaid úgy csomagoljuk, hogy az ellenállhatatlan legyen az ügyfeleidnek.

Mit tegyél most, ha készen állsz tovább lépni…

Foglalj egy 30 perces stratégia konzultációt! (Ingyenes és nem jár elköteleződéssel: azért tartunk ilyen konzultációt, hogy mindketten lássuk, hogy mennyire szeretnénk egymással dolgozni.)